Verksamhetsområde Omsorg

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. Här finns vildmark runt knuten och kulturen i centrum. I Orsa gör vi saker tillsammans på ett enkelt sätt med nära samverkan och korta beslutsvägar. I Orsa skapar vi med människor, inte för, här finns livskvalitet och vi gör saker möjliga. I Orsa finns gemenskap, mod och skaparkraft.

Vill du jobba med oss?

Vi behöver ständigt vikarier till Omsorgen. Målgruppen är i huvudsak äldre och personer medfunktionsvariationer. Som vikarie jobbar du med traditionellt vård- och omsorgsarbete.

Som kommun ska vi se till att hjälpa kommunmedborgarna med en god äldreomsorg och goda levnadsvillkor för de med funktionsvariationer. Vi är stolta över vårt uppdrag och är engagerade för vårakunder så att de känner sig trygga och nöjda. Tillsammans med omgivningen ska en god vård upprätthållas och ges med hänsyn till det normala åldrandet.

Vår värdegrund, där vi lyfter fram respekt, samarbete och ansvar, är viktig för oss. Oavsett var i organisationen du kommer att arbeta är det viktigt för oss att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och samarbetar med kollegor och arbetsgivare genom att visa respekt och ett gott bemötande. Du ska förvänta dig att alla bidrar till en god arbetsmiljö.

Vi ser gärna att du har någon utbildning eller erfarenhet men det är inte nödvändigt. Att kommunicera och arbeta efter människors olika behov och förutsättningar är en viktig del av uppdraget hos oss. Du ska därför kunna läsa, skriva och förstå svenska bra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort för bil är ett krav inom vissa områden, exempelvis hemtjänsten.

Information om urvalsprocessen

Vid behov kan vi rekrytera timvikarier innan ansökningstiden gått ut. Utdrag ur belastningsregister, arbetstillstånd och Id-handling tar du med dig när du blivit erbjuden jobb och vi ska skriva anställningsavtal. Det är bra att du beställer ditt utdrag redan nu på www.polisen.se (klicka på Belastningsregister).

Välkommen med din ansökan!

Se vår nya film:

https://www.youtube.com/watch?v=qkVIFF2IQTI
Anställningsform Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 10-100%
Ort Orsa
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2020/81
Kontakt
  • Maria Lasell, 0250-55 24 16
  • Johan Segerstedt, 0250-55 24 19
  • Björn Tilund, 0250-55 24 29
  • Jan Lindqvist, 0250-55 24 29
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0250-55 22 79, 010-442 81 63
Publicerat 2020-11-04
Sista ansökningsdag 2020-12-06

Tillbaka till lediga jobb