Verksamhetsområde Omsorg, Äldre - och särskild omsorg

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. Här finns vildmark runt knuten och kulturen i centrum. I Orsa gör vi saker tillsammans på ett enkelt sätt med nära samverkan och korta beslutsvägar. I Orsa skapar vi med människor, inte för, här finns livskvalitet och vi gör saker möjliga. I Orsa finns gemenskap, mod och skaparkraft.

 

Vill du vara med att hjälpa våra äldre så att de har det bra?
Vill du bli en av oss?

Som undersköterska jobbar du med traditionellt vård- och omsorgsarbete. Målgruppen är i huvudsak äldre, vilket ställer förväntningar på undersköterskan om vissa kunskaper och förmågor att omsätta detta i det praktiska arbetet, i enlighet med kommunens och socialstyrelsens värdegrund för omsorgsarbete.

Som undersköterska ansvarar Du för den personliga omvårdnaden, med stor vikt på en focus på det friska hos den enskilde. Du utför delegerade arbetsuppgifter åt legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal i form av träningsprogram och vissa medicinska uppgifter. Du deltar i team, vårdplaneringar och dokumenterar dessa möten samt upprättar/uppdaterar genomförandeplaner i samspel med vårdtagare och anhöriga. Vi har även ett nära samarbete övriga fem vårdavdelningar som finns på Orsagården.

Att kommunicera och arbeta efter människors olika behov och förutsättningar är en viktig del av uppdraget hos oss. Tillsammans med omgivningen ska en god vård upprätthållas och ges med hänsyn till det normala åldrandet.

Möjlighet finns att önska 15% eller 25% tjänstledighet på tjänsten som i grunden är heltid.

Kvalifikationer

Du bör vara flexibel och trivas med att vårda och stödja såväl sjuka patienter som deras närstående. Som person har du ett positivt förhållningssätt och har lätt för att samarbeta. Arbetet ställer krav på engagemang, delaktighet och lyhördhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi vill att Du ska kunna arbeta självständigt och professionellt i omvårdnaden

Behörighetskrav för tjänsten:

  •  Arbetslivserfarenhet som undersköterska/vårdbiträde
  •  Goda kunskaper i svenska språket
  •  Goda IT-kunskaper

Meriterande för tjänsten

  • Utbildad undersköterska
  • Erfarenhet av arbete inom demensvård
  • Kunskaper i vårdadministrativa system såsom LifeCare, e-läkemedel

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadlön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Orsa
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2024/15
Kontakt
  • Björn Tilund, 0250-552419
  • Beatrice Johansson, 0250-552396
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0250-552279,010-4428163
Publicerat 2024-02-12
Sista ansökningsdag 2024-03-05

Tillbaka till lediga jobb