Verksamhetsområde Omsorg, Äldreomsorg, Orsagården

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. En inbjudande miljö med nära samverkan och korta beslutsvägar. Orsa - helt enkelt!

Äldreomsorgen arbetar för att människor skall kunna åldras värdigt och tryggt i Orsa Kommun. Insatserna skall utföras utifrån den enskildes egna behov och önskemål.

Orsagården och Lillåhem är de två särskilda boenden som finns i Orsa. Orsagården är inriktad mot demens. Här finns också ett avdelning för korttidsboende. Lillåhem omfattas även av trygghetsboende där insatserna utförs av hemtjänsten.
Vill du vara med att hjälpa våra äldre så att de har det bra?
Vill du bli en i vårat nattgäng?

Som undersköterska jobbar du med traditionellt vård- och omsorgsarbete. Målgruppen är i huvudsak äldre med demensdiagnos,vilket ställer förväntningar på undersköterskan om vissa kunskaper och förmågor att omsätta detta i det praktiska arbetet, i enlighet med kommunens och socialstyrelsens värdegrund för omsorgsarbete. På Orsagården finns även en korttidsavdelning.

Att kommunicera och arbeta efter människors olika behov och förutsättningar är en viktig del av uppdraget hos oss. Tillsammans med omgivningen ska en god vård upprätthållas och ges med hänsyn till det normala åldrandet.

Vi värdesätter att du har omsorgsutbildning men arbetsgivaren kan bedöma annan erfarenhet som likvärdig.
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 64,22%
Ort Orsa
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2019/66
Kontakt
  • Ellenor Smids, 0250-55 24 25
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0250-55 22 79, 010-442 81 63
Publicerat 2019-11-15
Sista ansökningsdag 2019-12-15

Retour aux postes vacants