Verksamhetsområde Omsorg

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. En inbjudande miljö med nära samverkan och korta beslutsvägar. Orsa - helt enkelt!

Vill du vara med att hjälpa våra äldre och personer med funktionsvariationer så att de har det bra?
Vill du bli en av oss i sommar?

Som vårdbiträde hjälper du våra brukare i deras vardagsliv utifrån de insatser som beviljats. I sommar behöver vi vikarier till hemtjänsten, våra boenden Lillåhem och Orsagården samt vår LSS-verksamhet för personer med funktionsvariation.

Tillsammans med övrig personal arbetar du för att göra deras tillvaro meningsfull och stimulerande. I arbetsuppgifterna ingår kontakt med anhöriga och dokumentation.

Vi söker dig som är utbildat vårdbiträde, har gått omvårdnadsprogrammet eller har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du är initiativrik och lyhörd för vårdtagarens behov och känner en självklar respekt för andra människor. Du har lätt att samarbeta med såväl brukare, anhöriga samt övrig personal.

Vi ser även att du tar ansvar, är flexibel och kan hantera stressiga situationer. Då arbetet som vårdbiträde kan vara fysiskt krävande är det viktigt att du har god rörlighet och en god grundfysik. 
Anställningsform Job d'été / travail saisonnier
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 50
Sysselsättningsgrad 8-10 veckor
Ort Orsa
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2
Kontakt
  • Linda Fredriksson, 0250-55 24 19
  • Melina Davideit, 0250-55 24 25
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0250-55 22 79, 010-442 81 63
Publicerat 2019-01-15
Sista ansökningsdag 2019-04-30

Retour aux postes vacants