Verksamhetsområde Omsorg, HS-enheten

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. En inbjudande miljö med nära samverkan och korta beslutsvägar. Orsa - helt enkelt!

Verkamhetsområdet Omsorg ansvarar för äldreomsorg och omsorg om personer med funktionbegränsningar samt stöd, rådgivning och insatser till barn, ungdomar, familjer och vuxna för att stärka människors trygghet och omsorg med god kvalitét.


HS-enheten ansvar för att ge vård av god kvalitét och tillgodose patienters behov av trygghet i vården inom kommunal verksamhet. Det gäller personer som bor i särskilt boende, gruppboende för funktionshindrade, korttidsboende, hemsjukvård samt de som vistas på dagliga verksamheter.

Vi vill ha din kompetens, och ditt stöd under sommarsemestern!

Vi arbetar aktivt med respekt för patienters självbestämmande och integritet, där känslan för team-arbetet inom enheten utgör grunden för verksamhetens utveckling. 

Verksamheten utgår från gemensamma lokaler och vi jobbar för att samarbete sker över alla områden med inriktning på hemsjukvård. Vi utvecklar för att  kvalitetssäkra vården vi ger, men också för att skapa trygghet och gemensamt ansvar i arbetsgruppen. 

Vi söker dig!

Vi söker dig som är Undersköterska, gärna med mångårig erfarenhet (gärna inom många olika områden). Ditt jobb kommer vara att biträda sjuksköterskor/sjukgymnaster/arbetsterapeuter. I nuläget har vi två inriktningar, och det är mot sjuksköterskorna, samt mot den rehabiliterande sidan. Ange gärna vilken som är mest intressant i din ansökan. 

Du har en bra förmåga att kommunicera och samarbetar konstruktivt, vilket också visar sig i att du planerar och prioriterar bra i det dagliga arbetet. Du kommer få jobba självständigt och ta ansvar för det arbete du utför, samt rapportera till legitimerad personal.

Med ditt positiva förhållningssätt tar du ansvar för ditt eget arbete, men du är också van att jobba tillsammans med andra för ett bra resultat. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, därför ser vi dig som en trygg person med ett bra bemötande. 

God datavana är en förutsättning, samt kunna läsa och skriva på svenska. Journalföring kommer ingå som ett krav. Körkort för bil (B) är ett krav.

Om du anstränger dig, och visar att du vill och är engagerad finns stora möjligheter att fortsätta även efter semesterperioden. 

2-5 tjänster. 8-12 veckor.

 Anställningsform Kesätyö / Kausityö
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Orsa
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3
Kontakt
  • Thommy Olofsson, chef HSR, 0250-55 23 97
Publicerat 2019-01-20
Sista ansökningsdag 2019-03-19

Takaisin avoimiin työpaikkoihin