Verksamhetsområde Omsorg, HSR-enheten

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. En inbjudande miljö med nära samverkan och korta beslutsvägar. Orsa - helt enkelt!

Vi har ett viktigt uppdrag, vill du vara med oss?

Det är viktigt för oss att kommunens vård ska utformas och genomföras tillsammans med patienten för ett hälsosamt åldrande.

Vi arbetar aktivt med respekt för patienters självbestämmande och integritet, där känslan för team-arbetet inom enheten utgör grunden för verksamhetens utveckling. Utökad e-hälsa och välfärdsteknik är en del av vad vi arbetar mot.

Verksamheten utgår från gemensamma lokaler och vi jobbar för att samarbete sker över alla områden med inriktning på hemsjukvård. Vi utvecklar för att kvalitetssäkra vården vi ger, men också för att skapa trygghet och gemensamt ansvar i arbetsgruppen.

Vi söker dig!
Vi söker dig som är sjukgymnast/fysioterapeut och vill engagera dig tillsammans med oss i vårt utvecklingsarbete.
Vi kommer erbjuda utbildning i personcentrerad vård, och utbildning inom dokumentation och klassificering av vårdåtgärder till hösten för medarbetarna inom hs-enheten.

Du bör ha erfarenhet från yrket med minst två år, men framför allt vill vi att du delar med dig av din kompetens och arbetar lösningsfokuserat. Du har en bra förmåga att kommunicera och samarbetar konstruktivt, vilket också visar sig att du planerar och prioriterar bra i det dagliga arbetet.

Med ditt positiva förhållningssätt tar du ansvar för ditt eget arbete och tillsammans med andra för en bra verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, därför ser vi dig som en trygg person med ett bra bemötande. God datavana är en förutsättning samt kunna läsa och skriva på svenska. Körkort för bil är ett krav.

Arbetstiden är schemalagd.  Vi erbjuder också kompetensutveckling på viss arbetstid.

Rekrytering sker löpande
Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Orsa
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2019/41
Kontakt
  • Tommy Olofsson, chef HS, 0250-55 23 97
Publicerat 2019-06-14
Sista ansökningsdag 2019-09-30

Return to job vacancies