Verksamhetsområde Omsorg, Särskilda omsorgen

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. Här finns vildmark runt knuten och kulturen i centrum. I Orsa gör vi saker tillsammans på ett enkelt sätt med nära samverkan och korta beslutsvägar. I Orsa skapar vi med människor, inte för, här finns livskvalitet och vi gör saker möjliga. I Orsa finns gemenskap, mod och skaparkraft.

 

Vill du vara med och skapa trygghet och glädje? Vill du bli en av oss?

Vi söker vikarier inom personlig assistans till en man i Orsa. Vi har behov av inskolning omgående och det finns möjlighet till sommarvikariat. Som personlig assistent hjälper du brukaren med vardagliga sysslor och rutiner, personlig omvårdnad och hemliv. Personlig lämplighet och personkemi är viktigt i rollen som personlig assistent. Det uppskattas om du har intresse för veteranbilar och trav och det finns hund i hemmet.  

Vi söker dig som har stor lyhördhet för individuella behov och respekt för beslutade rutiner och arbetssätt. Som vikarie är det viktigt att du är flexibel och har möjlighet att hoppa in med kort varsel. Du är kvalitetsmedveten, serviceinriktad och tar initiativ när det behövs. Vår värdegrund där vi lyfter fram respekt, samarbete och ansvar är viktig för oss. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och samarbetar med kollegor och arbetsgivare med respekt och ett gott bemötande.

Schemat innebär dagpass och nattpass med sovande jour enligt bilaga J. 

Vi värdesätter att du har erfarenhet av personliga assistans eller omvårdnad. Du talar, läser, skriver och förstår svenska bra. Körkort för bil är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Se vår nya film om oss här:

https://www.youtube.com/watch?v=qkVIFF2IQTI

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Timvikariat
Ort Orsa
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2024/8
Kontakt
  • Jan Lindqvist, 0250-39620
  • Ninni Holm, 0250-552385
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0250-552279,010-4428163
Publicerat 2024-01-19
Sista ansökningsdag 2024-03-03

Tillbaka till lediga jobb