Verksamhetsområde Omsorg, HSR-enheten

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. En inbjudande miljö med nära samverkan och korta beslutsvägar. Orsa - helt enkelt!

Verkamhetsområdet Omsorg ansvarar för äldreomsorg och omsorg om personer med funktionbegränsningar samt stöd, rådgivning och insatser till barn, ungdomar, familjer och vuxna för att stärka människors trygghet och omsorg med god kvalitét.

Vi vill lära känna dig!

Under ordinarie personals semester!

Vi arbetar aktivt med respekt för patienters självbestämmande och integritet, där känslan för team-arbetet inom enheten utgör grunden för verksamhetens utveckling. Utökad e-hälsa och välfärdsteknik är en del av vad vi arbetar mot.

Verksamheten kommer att utgå från gemensamma lokaler och vi jobbar för att samarbete sker över alla områden med inriktning på hemsjukvård. Vi utvecklar för att  kvalitetssäkra vården vi ger, men också för att skapa trygghet och gemensamt ansvar i arbetsgruppen. 

Vi söker dig!

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut, gärna med erfarenhet från äldreomsorg/kommunalt arbete. 

Du bör ha erfarenhet från yrket med minst två år, men framför allt vill vi att du delar med dig av din kompetens och arbetar lösningsfokuserat. Vi kommer behöva din hjälp och din kompetens för att lösa sommaren. 

Vi har nyligen flyttat till nya lokaler och jobbar aktivt med att utveckla vårat arbetssätt, vi vill bli bättre och bättre. Vi tar gärna emot dina synpunkter på våran verksamhet, och vi vill ta hand om dig på ett bra sätt när du kommer till oss!

Du har en bra förmåga att kommunicera och samarbetar konstruktivt, vilket också visar sig i att du planerar och prioriterar bra i det dagliga arbetet.

Med ditt positiva förhållningssätt tar du ansvar för ditt eget arbete och tillsammans med andra för en bra verksamhet. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, därför ser vi dig som en trygg person med ett bra bemötande. God datavana är en förutsättning samt kunna läsa och skriva på svenska. Körkort för bil är ett krav.

Arbetstiden är schemalagd, veckotid/kontorstid. 8-12 veckor.

Om du vill fortsätta jobba hos oss efter sommaren finns stora möjligheter till detta!
Anställningsform Sommerjob/Sæsonansættelse
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Orsa
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6
Kontakt
  • Tommy Olofsson, chef HSR, 0250-55 23 97
Publicerat 2019-01-20
Sista ansökningsdag 2019-03-31

Tilbage til Ledige stillinger