Verksamhetsområde Omsorg, Individ och familjeomsorg

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. En inbjudande miljö med nära samverkan och korta beslutsvägar. Orsa - helt enkelt!

Det är enkelt att leva och arbeta i Orsa, positiv bostadsmarknad, bra barnomsorg- och skola. Orsa har den lilla kommunens fördelar med ett bra geografiskt läge. Tio minuter med bil till Mora och en timmes bilresa till Borlänge och cirka tre timmar med tåg till Stockholm. Orsa erbjuder ett stort utbud av aktiviteter, frilufts- och kulturliv.

Vi kan erbjuda dig en rimlig arbetsbelastning med möjlighet till distansarbete, ett nära ledarskap med löpande vägledning, korta beslutsvägar, stor möjlighet till utveckling, delaktighet, bra arbetsmiljö och ett väl fungerande Resursteam och öppenvård, även egna familjehem som stöttas av vår familjehemssekreterare. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Trivs du med att arbeta på en mindre socialtjänst med engagerade medarbetare, då är du den vi söker!

Dina nya kollegors beskrivning av arbetsplatsen                                    

  ”Arbetsgruppen på IFO är en lite grupp med cirka 15 medarbetare som är omhändertagande och bryr sig om och stöttar sina arbetskamrater. Det finns riktlinjer som styr arbete, det finns bra arbetsredskap och det fungerar bra med att jobba hemifrån, med stöd av datasystem kan du logga in i ditt hem och sköta din tjänst i hemmet om så skulle behövas”

  ”Det är alltid kul att komma till jobbet, vi är ett härligt gäng med stark lagkänsla och med en hög individuell kompetens, att få ta del av detta gör dagarna positiva”

  ”Jag är nyanställd och tycker det är en bra arbetsplats för man känner sig välkommen och kommer lätt in i den etablerade gruppen”

  ”Jag upplever att IFO i Orsa är unikt så till vida att det är en blandad mix i ålder och en jämn fördelning mellan män och kvinnor som dessutom har olika erfarenheter från olika yrkesgrupper”

Vem är du? Du har socionomexamen eller annan relevant examen som motsvara Socialstyrelsens krav. Erfarenhet av att arbeta med barn- och ungdomar och deras familjer enligt BBIC. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och är väl förtrogen med gällande lagstiftning och van att fatta beslut. Professionellt förhållningssätt där du är självständig och flexibel med god samarbetsförmåga.

 

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Orsa
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2018/106
Kontakt
  • Marie Jangmyr Sundin, IFO-chef, 0250-55 23 63
  • Pernilla Davidsson, 1:e Socialsekreterare, 0250-55 23 65
Publicerat 2019-02-22
Sista ansökningsdag 2019-03-17

Tilbage til Ledige stillinger