Verksamhetsområde Lärande, Förskola

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. Här finns vildmark runt knuten och kulturen i centrum. I Orsa gör vi saker tillsammans på ett enkelt sätt med nära samverkan och korta beslutsvägar. I Orsa skapar vi med människor, inte för, här finns livskvalitet och vi gör saker möjliga. I Orsa finns gemenskap, mod och skaparkraft.

 

Verksamhetsområdet Lärande har uppdrag att vara service-, samordnings- och ledningsstöd inom förskola, fritidshem, grundskola, integrerad särskola, elevvårdsteam och musikskola.

Alla ska lyckas!

Vi vill att våra barn ska våga. De ska känna att de kan och att de vill. Deras upptäckarglädje stimuleras. De ska känna tilltro till sin egen förmåga. 

Du är pedagogen som väcker barnens nyfikenhet och lust att lära. Du vågar experimentera med lärandet. Du utforskar med alla sinnen och leder dem i kunskapsutvecklingen. Du är trygg i din yrkesroll.

Tillsammans med dina kollegor är ni fyllda av idéer. Ni utvecklar vår förskola. Ni är kreativa i lärandet och vågar tänka nytt.

Med arbetsglädje har vi en långsiktig ambition att bli bland de bästa. Vi är väl förtrogna med läroplanen och barnkonventionen. Det systematiska kvalitetsarbetet är självklart. 

Vår verksamhetsidé är att skapa ett gott lärande i en trygg miljö där alla ska lyckas!

Vi kan också locka med förmåner som pedagogisk utvecklingstid, digitala verktyg, verksamhetsutvecklingsdagar, friskvård och massor av härlig natur!

Eftersom några av våra duktiga förskollärare snart går i pension så kommer vi att behöva nya medarbetare Orsa förskolor. 

Är du den vi söker då är du välkommen att söka jobbet hos oss!

Här är vår broschyr om Orsa!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Orsa
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2023/22
Kontakt
  • Anna-Karin Millberg, 0250-552172
Facklig företrädare
  • Camilla Ländin, Sveriges lärare, 0250-552283
Publicerat 2023-03-21
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb