Verksamhetsområde Service och utveckling, Kostavdelning

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. En inbjudande miljö med nära samverkan och korta beslutsvägar. Orsa - helt enkelt!

Verksamhetsområdet Service och utveckling ansvarar för kost, planering och utveckling samt gemensamt stöd och medborgarservice.

Vill du vara en viktig del av vår kostverksamhet?

Kostenheten har ambitionen att göra skillnad i vardagen för våra gäster. Vi är stolta över att producera kost med bra råvaror. Alla matgäster ska uppleva en trygghet med den måltid de serveras. Den ska vara väl sammansatt genom att vara välsmakande och näringsrik. Den ska också vara säker avseende specialkost och livsmedelshygien. Vi samarbetar och är engagerade i vårt uppdrag för våra kunder.

Vi behöver dig som är kock med flerårig arbetslivserfarenhet inom området. Arbetsgivaren bedömer om erfarenhet kan vara tillräcklig om utbildning saknas.

Vi vill ha dig som är engagerad och ansvarsfull. Du vill vara delaktig i verksamheten och utför dina arbetsuppgifter noggrant.

Du ansvarar för att tillaga en kvalitetssäkrad kost. Du bör ha goda kunskaper och erfarenhet om specialkost, matsedelsplanerring, beställningar och egenkontroll. Har du jobbat i kostprogrammet Mashie är det meriterande.

Du ska vara serviceinriktad och har datavana för uppdraget. Körkort för bil är viktigt. 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kostenheten ansvarar för fem tillagningskök och ett mottagningskök. Du kommer f n att vara placerad på Lillåhems kök som tillagar mat för äldreomsorgen. Du förväntas kunna vara på andra kök om verksamheten behöver det. Arbetet är schemalagt och helgtjänstgöring förekommer, dock ej kvällar.

Orsa kommun har inlett ett arbete för Heltid som norm.Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 90 %
Ort Orsa
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2019/9
Kontakt
  • Veronica Berg, kostchef, 0250 - 55 22 03
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0250-55 22 79, 010-442 81 63
Publicerat 2019-02-06
Sista ansökningsdag 2019-02-28

返回职位空缺页面