Verksamhetsområde Service och utveckling, Gemensamt stöd, Administrativt stöd

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. En inbjudande miljö med nära samverkan och korta beslutsvägar. Orsa - helt enkelt!

Verksamhetsområdet Service och utveckling ansvarar för kost, planering och utveckling samt gemensamt stöd och medborgarservice.

Gemensamt stöd och medborgarservice är en central stödfunktion genom kontaktcenter, vaktmästeri, bemanning och administrativt stöd.

Beskrivning

Inom Gemensamt stöd pågår en utveckling av det administrativa arbetet. Vi söker dig som vill vara med i vårt administrativa team och vara engagerad i detta arbete.

Tjänsten administrerar bland annat barnomsorgskön, skolskjutsar, fakturahantering och diarieföring. Du är sammankallade kring frågor som rör skolskjutshandläggning och är med i utveckling av den processen tillsammans med de övriga administratörerna i kommunen. Det pågår digitalisering av olika processer i kommunen och du kommer att jobba med några utvecklingsområden och representerar kommunen i olika samarbetsgrupper.

I vår verksamhet hjälps vi åt och du ska inte vara rädd för att hugga i där det behövs. Vi ser att du är nyfiken på utveckling av processer, för att jobba smart och effektivt i det dagliga arbetet. Du kommer att göra analyser av olika underlag, vara behjälplig i lättare utredningar samt skriva rapporter och sammanställningar.

Du kommer att stödja kommunchefen med möteskoordinering och planering. Du är beställare för verksamhetsområdet Service och Utveckling. 

Du måste minst ha utbildning på gymnasial nivå men vi ser helst att du har lämplig högskoleutbildning eller erfarenhet av arbete som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. 

Du bör också ha mycket goda kunskaper i Office 365, Public 360 (dokument och ärendehanteringssystem) och lätt att jobba i olika tekniska lösningar och system.

Du måste kunna uttrycka dig bra i tal och skrift i det svenska språket. Körkort för B behövs.

Det är en fördel att ha erfarenhet av administrativt arbete inom offentlig förvaltning. Gärna också erfarenhet av analysarbete och sammanställning av data.

Framför allt ser vi att du är en initiativtagande person och har en god förmåga att arbeta strukturerat. Du är lyhörd och flexibel samt har lätt att kommunicera med din omgivning. Din servicekänsla är hög och ett gott bemötande en självklarhet.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Orsa
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2018/118
Kontakt
  • Cecilia Dahl-Bogg, chef Gemensamt stöd, 0250-55 21 11
  • Camilla Staberg, kommunsekreterare, 0250-55 21 10
  • Annette Wilhelmsson, administratör, 0250-396 21
Facklig företrädare
  • Anna-Lena Jespersen, Vision, 0250-55 22 51
Publicerat 2018-12-19
Sista ansökningsdag 2019-01-17

返回职位空缺页面