Verksamhetsområde Omsorg, HSR-enheten

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. En inbjudande miljö med nära samverkan och korta beslutsvägar. Orsa - helt enkelt!

Beskrivning

Vi söker dig som är sjukgymnast eller fysioterapeut för ett intressant och utvecklande jobb inom Orsa Kommuns hälso- och sjukvård. 

Vi har påbörjat en resa för att bli bättre på det vi skall erbjuda medborgarna. Vi tar aktivt ansvar i hela arbetsgruppen, och även ledning för att utveckla den hälso- och sjukvård vi bedriver.

Vi har nya lokaler, som är mer ändamålsenliga. Vi har verksamhetsplan som vi följer, och vi startar även upp ett systematiskt kvalitetsarbete där dina individuella kunskaper och erfarenheter värdesätts högt!. Vi kommer erbjuda utbildning i personcentrerad vård, och utbildning inom dokumentation och klassificering av vårdåtgärder till hösten för medarbetarna inom hs-enheten.

Du kommer komma till en organisation som längtar efter att få utvecklas, och du har stor möjlighet att påverka inom ditt specialområde.

Det finns en Policy för studier, som ger dig viss tid ledig, om du väljer att fortbilda dig inom yrket på arbetsplatsen. Vi har även en del andra personalförmåner som erbjuds dig som anställd, fråga gärna om dessa!

Arbetsuppgifter

Du är en del av hälso- och sjukvårdsenheten och kommer jobba nära arbetsterapeuter och rehab assistent för att uppnå målen med rehabilitering och hjälpmedel i kommunen. Du kommer även jobba i nära samarbete med andra legitimerade yrkesgrupper och undersköterskor inom enheten.

Du skall inom din yrkeskategori, genom din kunskap bidra till rehabilitering och hjälpmedelsutprovningar inom ditt område, till medborgare i kommunen enligt regionala avtal. 

Du får uppdrag från slutenvården, primärvården, enskilda medborgare samt särskilda boenden och LSS. Du följer upp ordinationer och hälsoplaner, och jobbar för att göra saker enkla, effektiva, standardiserade samt följer de lagkrav som finns. Jobbet är omväxlande och du möter många olika patientkategorier.

Du gör bedömningar utifrån din kunskap och adekvata bedömningsinstrument. Du handleder personal och patienter för att dessa skall kunna överta uppgifter på egen hand. 

Kvalifikationer

Du bör helst ha erfarenhet inom ditt yrkesområde, vi ser helst att du har 2 års erfarenhet.

Du bör kunna prioritera ditt eget jobb och kunna fungera bra självständigt, men även kunna jobba i team.

Du bör ha en god pedagogisk förmåga då handledning är en del av jobbet.

Goda kommunikativa förmågor där du har lätt att uttrycka dig i tal och i skrift.

Du bör vara driven att utveckla ditt yrke, och kunna komma med förslag på lösningar till problem som kan uppstå i vardagen. Du bör ha en vilja att utveckla dig själv och din kompetens.

Yrkes legitimation är ett krav. Samt B-körkort.

Villkor

Tillsvidareanställning, 100%.

Tillträde efter överenskommelse. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Orsa
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2018/81
Kontakt
  • Tommy Olofsson, chef HSR, 0250-55 23 97
Publicerat 2018-06-05
Sista ansökningsdag 2018-08-05

返回职位空缺页面